Brighton Way Residence

Residential

For this mid-century rambler with an unfortunate 1980s remodel, the owner wanted to renovate the kitchen and bathrooms with the goal of creating something clean and contemporary.  By connecting the existing dining room, kitchen, and family room into one contiguous space, the amount of storage and counter space are substantially increased, allowing the owner to host large gatherings.  A new island becomes the focus of the space – a long, single surface that allows for people to work and interact simultaneously.  For the bathrooms, space is stolen from the hall bath to increase the size of the master, allowing for a double vanity and a larger steam shower.  The hall bath recaptures space from an old vent stack to create storage, and both bathrooms are updated with new fixtures and finishes in a monochromatic pallet.

Category Residential

Share

  • Kitchen_View 3
  • Kitchen_VIew 5
  • Kitchen_View 1
  • Kitchen_View 2
  • Kitchen_View 4
  • Kitchen_View 6
  • Entry View
  • Living Room View
  • Master_3
  • Master_2
  • Guest_1
  • Guest_3

Related Projects

Overview