Silver Cloud Court Residence

Residential, In Progress

Concurrent with other interior renovations to this residence, the addition of a wine cellar utilizes excavation of an existing crawl space underneath the main floor family room and breakfast area  The cellar will include red wine storage adjacent to a tasting room with dining space for up to eight.  The interior entrance to the new wine cellar is proposed as an addition to the family area with stairs connecting the two floors. The exterior entrance completes an excavated path through a newly landscaped area.  An extension to the rear deck connects all of the outdoor living spaces.  This project makes use of modern design elements within an aesthetic consistent with the existing architecture and homeowner association guidelines.

Category Residential, In Progress

Share

  • Overall View
  • Cellar Entry View
  • Corner View
  • Rear Deck View
  • Cellar Plan
  • Main Floor Plan
  • Cellar Entry Elevation
  • Rear Deck Elevation

Related Projects

Overview