Santa Ynez Residence

Residential

A design collaboration with Maienza + Wilson (Santa Barbara, CA), this interior renovation to a mid-century modern home in Santa Ynez, CA opens the existing kitchen and dining areas to the living space to create an unobstructed expanse for entertaining.  New casework complements the existing angular floor plan and aesthetic.  A sculptural stepped island functions as both bar, serving station, and dining table.  An understated color palette and natural materials allow the forms and details to be featured elements.  Further renovations may include expansion of the outdoor terraces, pool, and cabana overlooking the canyon and valley below.

Category Residential

Share

  • xIMG_4083
  • xIMG_4087
  • xIMG_4026
  • xIMG_4084
  • xIMG_4086
  • Floor Plan

Related Projects

Overview