Fuller Lane Residence

Residential

By opening up this seventies rambler, this kitchen renovation creates a modern, open layout without substantial changes to the floor plan. Working with the existing space, simple moves such as extending the cabinetry along the length of the exterior wall and wrapping the cooking island around the existing stair make the kitchen area feel significantly larger. Added storage and an eat-in counter increase the usefulness of the area and make this the new heart of the home.

Category Residential

Share

  • View from Entry
  • View from Hallway
  • Contrasting Cabinetry
  • Island Cabinetry
  • Wall Cabinetry
  • Cabinetry Hardware
  • Bathroom Vanity
  • Bathroom Vanity
  • Overview
  • View from Living Room
  • View from Dining Area
  • View from Entrance

Related Projects

Overview