Brockbank Drive Residence

Residential, In Progress

For the renovation of this well-preserved Mid Century Modern home in Olympus Cove, an existing outdoor deck and patio are enclosed to create an open Kitchen and Dining area on the Main Level and a full Master Bedroom Suite on the Lower Level.  The Main Level is completely reconfigured as living, working, and entertaining spaces that radiate from a central Entry.  This hub also connects the front Courtyard and a new 3-Season Room at the rear.  A true indoor/outdoor living space, the 3-Season Room replaces the lost deck area.  Its pop-up roof provides height and brings natural light and dramatic views of the valley deep into the floor plate.  For privacy, all of the primary Bedrooms and a Rec Room are located on the Lower Level.

Category Residential, In Progress

Share

  • REAR EXTERIOR BOTH
  • 3 SEASON
  • PLAN BOTH
  • CUTAWAY
  • BROCKBANK - 3D View - INT ENTRY VIEW
  • BROCKBANK - 3D View - INT KITCHEN 2
  • BROCKBANK - 3D View - INT KITCHEN 1
  • BROCKBANK - 3D View - INT KITCHEN 3
  • BROCKBANK - 3D View - STAIR 1
  • BROCKBANK - 3D View - INT MASTER BED

Related Projects

Overview